Çağrı Merkezi: 0216 532 70 70

Haberler

4

Eki, 2020

Kombi Neden Bozulur?

Yazar: | Etiketler: | Yorum: 0

Dairede doğalgaz veya elektriğin olmaması, kombi suyunun bitmesi, kombi parçalarında arıza oluşması, parçaların delinmesi-kırılması ya da çatlaması, kombiye uzun süre bakım yapılmaması, voltajlarla alakalı sorunlar ve kombinin kullanım ömrünü yitirmesi sebebi ile arızalanabilmektedir.

DAHA FAZLASI

4

Eki, 2020

Kombim Isıtmıyor

Yazar: | Etiketler: , | Yorum: 0

Kombi musluk suyunu ısıtıyor petekleri ısıtmıyor ise, bu peteklerde hava olduğunun belirtisidir. Peteklerde bulunan havadan kaynaklı olarak petek içinde su dolaşımı engellenir ve petekler ısınmaz. Bu gibi durumlarda peteklerin havasını almak gerekir peteğin sonundaki vida gevşetilerek su gelene kadar havası alınabilir her petek için ayrı ayrı yapılmalı ve vidanın olduğu bölüme su akmasını önlemek için boş kova konulmalıdır.

DAHA FAZLASI

14

Eyl, 2020

Doğalgaz Faturası Çok Fazla Geliyor!

Yazar: | Etiketler: , | Yorum: 0

Doğalgaz faturasının çok fazla gelmesinin en büyük nedenlerinden biri kombi ve petek bakımının yapılmamasıdır. Zaman içerisinde bakım yapılmayan kombiler ve peteklerde verim düşer. Özellikle peteklerin içerisini kurum bağlar ve ısı vermez. Faturalarızın düşmesini ve yüksek bedellerde doğalgaz faturası ödemek istemiyorsanız her yıl kesinlikler kombi petek bakımınızı yaptırınız.

DAHA FAZLASI

10

Eyl, 2020

Kombimden Sıcak Su Gelmiyor

Yazar: | Etiketler: , | Yorum: 0

Kombinizden sıcak su gelmiyor fakat kombiniz kısa süreli çalışıyorsa bu arızanın olası sebepi kombinizin sıcak su sensörlerinin bozulduğunu gösterir. Yapılması gerek tek durum sensörlerin orijinal sensörler ile değişmesi gerekmektedir. Bazı özel servisler yan sanayi sensörler kullanırlar. Bu sensörler çoğu zaman sisteme uyum sağlamaz hata birkaç ayı bırakın, birkaç haftada yeniden tekrarlar. Zorlu kış aylarında sıkıntı çekmemek için kombinizde bu gibi arızalar olduğunda profesyonel bir kombi servisine kombinizi yaptırın. Bu arıza çok sık görülen bir arızadır ve orijinal parçalar bile her 3 senede bir bozulabilir. Neredeyse tüm kombi markalarında görülür.

DAHA FAZLASI

10

Eyl, 2020

Baymak Kombim Gürültülü Çalışıyor!

Yazar: | Etiketler: , | Yorum: 0

Kombinizin gürültülü ve seli çalışmasının bir çok nedeni olabilir fakat kombiden çalışırken herhangi bir gürültü sesi geldiğinde kombinizi kapatın ve gazı kesin. Kombiyi gürültülü şekilde çalıştırmak ciddi tehlikelere neden olabilir. Gürültüye sebep olan en sık karşılaşılan sorunlardan biri kombinin basınç ayarlarının bozulması veya kombide tıkanıklıklar oluşmasından kaynaklanır. Tıkanıklıkları temizlemek için kombiyi sökmeniz gerekir bu profesyonel kombi servislerinin işidir fakat basınç ayarını kendiniz evde yapabilirsiniz bunun için eğer basıncınız 1.5 barın üzerinde ise tahliye musluğu veya peteklerden su boşaltmanız gerekebilir. Eğer basınç 1.5 barın altında ise kombiye su basmanız gerekebilir bu […]

DAHA FAZLASI

4

Eyl, 2020

Artık Petek Bakımı Hizmetide Veriyoruz!

Yazar: | Etiketler: | Yorum: 0

Siz de yüksek gelen doğalgaz faturalarının yanında bir de evinizin hiç ısınmamasından mı şikayetçisiniz? Yüksek gelen doğal gaz faturalarına rağmen siz hasta, eviniz soğuksa, soğuk kış günlerinin vazgeçilmezi olan kombi ve kaloriferin yeterince ısı vermesini istiyorsanız petek temizliğini ihmal etmemeniz gerekmektedir.

DAHA FAZLASI